Mantelinen broileripannu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mantelinen broileripannu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Broilerin- tai kalkkunan rintafileetä
4 rkl
Fariinisokeria
1/2 tl
Kardemummaa
1 tl
Sitruunapippuria
80 g
Mantelirouhetta
2 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Kasvisliemikuutio
2 dl
Ruokakermaa
Sitruunanmehua halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Yhdistä kulhoon sokeri, kardemumma, sitruunapippuri ja öljy. Ripottele broilerifileille suolaa ja kääntele fileet mausteseoksessa molemmin puolin. Murskaa mantelirouhe pienemmäksi ja painele rouhe fileiden pintaan. Ruskista pihvit pannulla öljyssä molemmin puolin ja kaada pannulle lopuksi kerma. Mausta liemikuutiolla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Hauduta kunnes liha on kypsää eli noin ½ tunnin ajan. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.