Mantelinen chililohi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mantelinen chililohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

ruodotonta lohifileetä

600 - 700 g
Ruodotonta lohifileetä
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Makeaa chilikastiketta
1/2 dl
Silputtua ruohosipulia
50 - 70 g
Mantelilastuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mausta lohifilee suolalla ja pippurilla. Sivele lohi makealla chilikastikkeella ja ripottele päälle ruohosipuli ja mantelilastut. Paista lohi 175-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi perunamuusin tai pikapaistetun kiinankaalin kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2069

495

32,8 g

5,3 g

12,5 g

11,3 g

2,3 g

37,3 g

1,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

0,5 dl Silputtua ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli