Kauli murotaikina sopivaksi levyksi leivinpaperilla vuoratun piirasvuoan pohjalle. Pistele levy haarukalla ja kypsennä uunin alaosassa 200 asteessa 10 minuuttia.Valuta sillä aikaa ananasmehu tölkistä kattilaan. Kiehauta ja lisää hillosokeri. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää ananasmurske ja hiukan sitruunamehua, jos haluat. Ota muropohja uunista. Levitä seos pohjan päälle.Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää sekoittaen sokeri. Pursota näin syntyneestä marenkiseoksesta ruudukko tortun pintaan.Jatka tortun kypsentämistä uunin alaosassa vielä 15-20 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin värin.Koristele kakku jäähtyneenä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.