Marinadi broilerille | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Marinadi broilerille

Marinadi broilerille

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Superhelppo ja monikäyttöinen marinadi syntyy vain muutamasta raaka-aineesta. Reseptillä marinoit noin 400 grammaa broileria.

Ainekset

2 rkl
Sitruunamehua
3 rkl
Oliivi- tai rypsiöljyä
1 rkl
Hunajaa
1 tl
dijoninsinappia
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
(timjamia, salviaa tai rosmariinia maun mukaan)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita marinadin ainekset kulhossa.

2

Jos haluat, voit lisätä marinadiin vielä silputtuja tuoreita yrttejä tai hiukan kuivattuja yrttejä makusi mukaan.

3

Kääntele kokonaiset tai kuutioidut broilerin rintafileet marinadissa ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti.

Resepti:
Aila Pakarinen, Anu Brask
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.