Marinoidut silakat ja kolme kastiketta | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marinoidut silakat ja kolme kastiketta

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

etikkamarinointi

600 g
Silakkafileitä
4 dl
Vettä
1 dl
Väkiviinaetikkaa
2 tl
Suolaa
1 rkl
Sokeria

valkosipulikastike

2 dl
Kermaviiliä
1 rkl
Sitruunamehua
3 kpl
Valkosipulinkynttä paloiteltuina
1 rkl
Persiljaa hienonnettuna
2 rkl
Tilliä hiennonnettuna
1 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria
1/4 tl
Mustapippurirouhetta

sinappikastike

1 dl
Sinappia
3 rkl
Sokeria
1 tl
Suolaa
1 rkl
Valkoviinietikkaa
1/2 tl
Rouhittua valkopippuria
1 dl
Öljyä
1/2 dl
Vettä
1/2 - 1 dl
Tilliä hienonnettuna

sherrykastike

1 dl
Punasipulia hienonnettuna
2 rkl
Punaviinietikkaa
1/2 dl
Öljyä
3 rkl
Sokeria
1 tl
Suolaa
2 rkl
Tomaattisosetta
1 dl
Vettä
3/4 dl
Sherryä
1 tl
Roseepippuria
3/4 dl
Basilikaa silputtuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita kastikkeiden ainekset ja kaaada etikassa marinoitujen ja valutettujen silakoiden päälle. Anna marinoitua 1 - 2 päivää.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Mygård
Julkaistu: 23.6.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.