Marinoidut silakat ja kolme kastiketta

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa

Etikkamarinointi

600 gsilakkafileitä
4 dlvettä
1 dlväkiviinaetikkaa
2 tlsuolaa
1 rklsokeria

Valkosipulikastike

2 dlkermaviiliä
1 rklsitruunamehua
3 kplvalkosipulinkynttä paloiteltuina
1 rklpersiljaa hienonnettuna
2 rkltilliä hiennonnettuna
1 tlsuolaa
1 tlsokeria
1/4 tlmustapippurirouhetta

Sinappikastike

1 dlsinappia
3 rklsokeria
1 tlsuolaa
1 rklvalkoviinietikkaa
1/2 tlrouhittua valkopippuria
1 dlöljyä
1/2 dlvettä
1/2 - 1 dltilliä hienonnettuna

Sherrykastike

1 dlpunasipulia hienonnettuna
2 rklpunaviinietikkaa
1/2 dlöljyä
3 rklsokeria
1 tlsuolaa
2 rkltomaattisosetta
1 dlvettä
3/4 dlsherryä
1 tlroseepippuria
3/4 dlbasilikaa silputtuna

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kastikkeiden ainekset ja kaaada etikassa marinoitujen ja valutettujen silakoiden päälle. Anna marinoitua 1 - 2 päivää.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Mygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä