Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marinoidut silakat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Silakkafileitä

Liemi:

2 dl
Vettä
1 dl
Etikkaa
1 rkl
Merisuolaa

Mausteliemi:

1 kpl
Limetin- tai puolikkaan sitruunan mehu
2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 kpl
Punaista chiliä
1/2 dl
Hienonnettua tilliä
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita liemen aineet ja nosta silakkafileet liemeen. Anna marinoitua peitettynä jääkaapissa noin 8 tuntia. Anna fileiden valua lävikössä. Sekoita mausteliemen aineet keskenään ja sekoita valuneiden silakkafileiden kanssa. Anna maustua jääkapissa muutaman tunnin ajan. Silakat säilyvät jääkaapissa noin 3 vuorokautta.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.