Marinoidut silakat

Arvostele resepti
4 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kgsilakkafileitä

Liemi:

2 dlvettä
1 dletikkaa
1 rklmerisuolaa

Mausteliemi:

1 kpllimetin- tai puolikkaan sitruunan mehu
2 rkloliiviöljyä
1/2 kplpunaista chiliä
1/2 dlhienonnettua tilliä
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Sekoita liemen aineet ja nosta silakkafileet liemeen. Anna marinoitua peitettynä jääkaapissa noin 8 tuntia. Anna fileiden valua lävikössä. Sekoita mausteliemen aineet keskenään ja sekoita valuneiden silakkafileiden kanssa. Anna maustua jääkapissa muutaman tunnin ajan. Silakat säilyvät jääkaapissa noin 3 vuorokautta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä