Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(200 g) pakastemansikoita
1 kpl(200 g) pakastevadelmia
hiukan pakastettuja mustaviinimarjoja, jos on

Liemi:

6 dllaimennettua mansikka- tai vadelmamehua
1 1/2 dlhyytelösokeria

Valmistus

  1. 1

    Annostele jäiset marjat jälkiruokalasien pohjalle.Kiehauta mehu ja lisää siihen hyytelösokeri. Sekoita kunnes liemi on kirkasta.Kaada kuuma liemi marjojen päälle, jolloin marjat sulavat ja liemi hyytyy.Tarjoa lisänä vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025