Perkaa herukat. Säästä ½ dl koristelua varten ja survo loput haarukalla kulhossa.
Vaahdota kerma. Sekoita jogurtti, talkkunajauhot ja sokeri marjasurvokseen. Kääntele lopuksi kermavaahto raidoiksi talkkunaseokseen.
Jaa hyve kulhoihin ja koristele marjoilla.
Vinkki: Herukat voit korvata mustikoilla tai puolukoilla. Sulata pakastemarjat varovasti mikrossa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
656
157
4,3 g
1,8 g
21,3 g
10,8 g
5,3 g
4,3 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2,5 dl (1 prk) kinuskikermaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli