Marjaisa sitruunarahka
Ainekset
SITRUUNARAHKA
MARJASEOS
Näin teet
Valmista marjaseos. Pilko puolisulaneet tai tuoreet marjat kattilaan. Lisää joukkoon vesi ja sokeri. Kuumenna ja sekoita, kunnes ainekset kiehahtavat ja marjoista irtoaa mehua. Mausta liemi sitruunamehulla. Siirrä jäähtymään.
Murskaa keksit tukevassa pakastepussissa. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon rahka, sokeri, hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste ja -mehu. Annostele tarjoiluastioihin kerroksittain keksimurua, rahka- ja marjaseosta. Peitä kelmulla ja anna maustua tarjoiluun saakka.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 32 g | 322 g |
Proteiinia | 8 g | 80 g |
Rasvaa | 19 g | 190 g |
Kuituja | 5 g | 50 g |
Energiaa kj | 1466 | 14662 |
Energiaa kcal | 350 | 3504 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan raastettu kuori
4 rkl Vettä
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 32 g | 322 g |
Proteiinia | 8 g | 80 g |
Rasvaa | 19 g | 190 g |
Kuituja | 5 g | 50 g |
Energiaa kj | 1466 | 14662 |
Energiaa kcal | 350 | 3504 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan raastettu kuori
4 rkl Vettä