Maukkaat kolmioleivät
15 min

Nappaa talteen!
| 6 kpl | paahtoleipäpalaa |
| Täyte 1: | |
|---|---|
| 6 kpl | anjovisfileetä |
| 1 kpl | keitetty kananmuna |
| 1 rkl | kaprista pilkottuna |
| 1/2 dl | tuoretta ruohosipulisilppua |
| 1/2 dl | kevytmajoneesia |
| Täyte 2: | |
| maustettua sulatejuustoa | |
| rapeaa salaattia | |
- 1.
Hienonna anjovikset haarukalla tasaiseksi massaksi. Leikkaa kuorittu kananmuna ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään hienonnettu anjovis, pilkotut kaprikset, ruohosipulisilppu ja majoneesi.Aseta työlaudalle 2 paahtoleipäviipaletta ja voitele ne sulatejuustolla. Revi päälle hiukan salaattia ja peitä kerrokset paahtoleipäviipaleilla.Levitä viipaleiden päälle anjovistahnaa sekä sen päälle kananmunaviipaleita. Pane päällimmäiseksi vielä paahtoleipäpalat ja paina leivät kevyesti kokoon. Leikkaa kolmioiksi ja pakkaa evääksi.
Maukkaat kolmioleivät
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 6 kpl | paahtoleipäpalaa |
Täyte 1: | |
| 6 kpl | anjovisfileetä |
| 1 kpl | keitetty kananmuna |
| 1 rkl | kaprista pilkottuna |
| 1/2 dl | tuoretta ruohosipulisilppua |
| 1/2 dl | kevytmajoneesia |
Täyte 2: | |
| maustettua sulatejuustoa | |
| rapeaa salaattia | |
Valmistus
- 1
Hienonna anjovikset haarukalla tasaiseksi massaksi. Leikkaa kuorittu kananmuna ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään hienonnettu anjovis, pilkotut kaprikset, ruohosipulisilppu ja majoneesi.Aseta työlaudalle 2 paahtoleipäviipaletta ja voitele ne sulatejuustolla. Revi päälle hiukan salaattia ja peitä kerrokset paahtoleipäviipaleilla.Levitä viipaleiden päälle anjovistahnaa sekä sen päälle kananmunaviipaleita. Pane päällimmäiseksi vielä paahtoleipäpalat ja paina leivät kevyesti kokoon. Leikkaa kolmioiksi ja pakkaa evääksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























