Maukkaat kolmioleivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Maukkaat kolmioleivät

???
Kappaleita
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Paahtoleipäpalaa

TÄYTE 1:

6 kpl
Anjovisfileetä
1 kpl
Keitetty kananmuna
1 rkl
Kaprista pilkottuna
1/2 dl
Tuoretta ruohosipulisilppua
1/2 dl
Kevytmajoneesia

TÄYTE 2:

Maustettua sulatejuustoa
Rapeaa salaattia

Näin teet

1

Hienonna anjovikset haarukalla tasaiseksi massaksi. Leikkaa kuorittu kananmuna ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään hienonnettu anjovis, pilkotut kaprikset, ruohosipulisilppu ja majoneesi.Aseta työlaudalle 2 paahtoleipäviipaletta ja voitele ne sulatejuustolla. Revi päälle hiukan salaattia ja peitä kerrokset paahtoleipäviipaleilla.Levitä viipaleiden päälle anjovistahnaa sekä sen päälle kananmunaviipaleita. Pane päällimmäiseksi vielä paahtoleipäpalat ja paina leivät kevyesti kokoon. Leikkaa kolmioiksi ja pakkaa evääksi.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.3.2005
Muokattu: 15.5.2019