Maukkaat kolmioleivät

Arvostele resepti
4 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
6 kplpaahtoleipäpalaa

Täyte 1:

6 kplanjovisfileetä
1 kplkeitetty kananmuna
1 rklkaprista pilkottuna
1/2 dltuoretta ruohosipulisilppua
1/2 dlkevytmajoneesia

Täyte 2:

maustettua sulatejuustoa
rapeaa salaattia

Valmistus

  1. 1

    Hienonna anjovikset haarukalla tasaiseksi massaksi. Leikkaa kuorittu kananmuna ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään hienonnettu anjovis, pilkotut kaprikset, ruohosipulisilppu ja majoneesi.Aseta työlaudalle 2 paahtoleipäviipaletta ja voitele ne sulatejuustolla. Revi päälle hiukan salaattia ja peitä kerrokset paahtoleipäviipaleilla.Levitä viipaleiden päälle anjovistahnaa sekä sen päälle kananmunaviipaleita. Pane päällimmäiseksi vielä paahtoleipäpalat ja paina leivät kevyesti kokoon. Leikkaa kolmioiksi ja pakkaa evääksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä