Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mausteinen broileri-nuudelikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Öljyä
400 g
Broilerin rintafileetä tai -suikaleita
1 kpl
Palko punaista chiliä
3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl
Kuivattua korianteria
1 1/2 l
Vettä
3 kpl
Kanaliemikuutiota
2 tl
Soijaa
100 g
Nuudeleita
100 g
Retiisiä
1 kpl
(á 185g /115g) herkkusieniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista chilistä siemenet ja hienonna palko. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri. Jos käytät broilerin rintafileetä, leikkaa se sopiviksi suupaloiksi.

Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Paista chiliä, valkosipulia, inkivääriä ja korianteria hetki öljyssä. Lisää broileri ja ruskista kypsäksi. Lisää vesi, liemikuutiot ja soija ja keitä noin 5 minuuttia.

Riko nuudeleita hieman pienemmiksi. Viipaloi retiisit. Valuta herkkusienet liemestään. Lisää loput aineet keiton joukkoon ja keitä vielä 5 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.