Mausteinen lihapata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
700 gnaudan paistia
2 kplsipulia
3 - 4 kplvalkosipulinkynttä
2 rklöljyä
3 rkltomaattisosetta
1 rklpunaista thai-currytahnaa
5 dlvettä
hiukan lihafondia tai liemikuutio
1 tljeeraa
hienonnettua persiljaa
lisäksi turkkilaista jogurttia

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi paisti. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista lihat kolmessa erässä pannussa ja siirrä kattilaan, huuhtele pannu välillä ja ota liemi talteen. Ruskista sipulit. Sekoita lihojen joukkoon sipuli, tomaattisose ja currytahna sekä siivilöity paistoliemi ja fondi. Mausta jeerella ja hauduta noin tunti, kunnes liha on mureaa. Tarkista maku ja sirottele pinnalle persiljaa. Tarjoa lisänä riisiä ja jogurttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä