Mausteinen lihapata - Yhteishyvä

Mausteinen lihapata

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
Naudan paistia
2 kpl
Sipulia
3 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
3 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Punaista thai-currytahnaa
5 dl
Vettä
Hiukan lihafondia tai liemikuutio
1 tl
Jeeraa
Hienonnettua persiljaa
Lisäksi turkkilaista jogurttia

Näin teet

1

Suikaloi paisti. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista lihat kolmessa erässä pannussa ja siirrä kattilaan, huuhtele pannu välillä ja ota liemi talteen. Ruskista sipulit. Sekoita lihojen joukkoon sipuli, tomaattisose ja currytahna sekä siivilöity paistoliemi ja fondi. Mausta jeerella ja hauduta noin tunti, kunnes liha on mureaa. Tarkista maku ja sirottele pinnalle persiljaa. Tarjoa lisänä riisiä ja jogurttia.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa