Mausteinen lihapata

Nappaa talteen!
| 700 g | naudan paistia |
| 2 kpl | sipulia |
| 3 - 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 3 rkl | tomaattisosetta |
| 1 rkl | punaista thai-currytahnaa |
| 5 dl | vettä |
| hiukan lihafondia tai liemikuutio | |
| 1 tl | jeeraa |
| hienonnettua persiljaa | |
| lisäksi turkkilaista jogurttia |
- 1.
Suikaloi paisti. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista lihat kolmessa erässä pannussa ja siirrä kattilaan, huuhtele pannu välillä ja ota liemi talteen. Ruskista sipulit. Sekoita lihojen joukkoon sipuli, tomaattisose ja currytahna sekä siivilöity paistoliemi ja fondi. Mausta jeerella ja hauduta noin tunti, kunnes liha on mureaa. Tarkista maku ja sirottele pinnalle persiljaa. Tarjoa lisänä riisiä ja jogurttia.
Mausteinen lihapata
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | naudan paistia |
| 2 kpl | sipulia |
| 3 - 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 3 rkl | tomaattisosetta |
| 1 rkl | punaista thai-currytahnaa |
| 5 dl | vettä |
| hiukan lihafondia tai liemikuutio | |
| 1 tl | jeeraa |
| hienonnettua persiljaa | |
| lisäksi turkkilaista jogurttia |
Valmistus
- 1
Suikaloi paisti. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista lihat kolmessa erässä pannussa ja siirrä kattilaan, huuhtele pannu välillä ja ota liemi talteen. Ruskista sipulit. Sekoita lihojen joukkoon sipuli, tomaattisose ja currytahna sekä siivilöity paistoliemi ja fondi. Mausta jeerella ja hauduta noin tunti, kunnes liha on mureaa. Tarkista maku ja sirottele pinnalle persiljaa. Tarjoa lisänä riisiä ja jogurttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























