Mausteinen lihapata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mausteinen lihapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

700 g
Naudan paistia
2 kpl
Sipulia
3 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
3 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Punaista thai-currytahnaa
5 dl
Vettä
Hiukan lihafondia tai liemikuutio
1 tl
Jeeraa
Hienonnettua persiljaa
Lisäksi turkkilaista jogurttia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi paisti. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista lihat kolmessa erässä pannussa ja siirrä kattilaan, huuhtele pannu välillä ja ota liemi talteen. Ruskista sipulit. Sekoita lihojen joukkoon sipuli, tomaattisose ja currytahna sekä siivilöity paistoliemi ja fondi. Mausta jeerella ja hauduta noin tunti, kunnes liha on mureaa. Tarkista maku ja sirottele pinnalle persiljaa. Tarjoa lisänä riisiä ja jogurttia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.