Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mausteinen lihapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Naudan paistia
2 kpl
Sipulia
3 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
3 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Punaista thai-currytahnaa
5 dl
Vettä
Hiukan lihafondia tai liemikuutio
1 tl
Jeeraa
Hienonnettua persiljaa
Lisäksi turkkilaista jogurttia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi paisti. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista lihat kolmessa erässä pannussa ja siirrä kattilaan, huuhtele pannu välillä ja ota liemi talteen. Ruskista sipulit. Sekoita lihojen joukkoon sipuli, tomaattisose ja currytahna sekä siivilöity paistoliemi ja fondi. Mausta jeerella ja hauduta noin tunti, kunnes liha on mureaa. Tarkista maku ja sirottele pinnalle persiljaa. Tarjoa lisänä riisiä ja jogurttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.