Mausteinen makkarakeitto
Ainekset
Valmistus
Viipaloi makkarat, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä kattilassa.
Lisää tomaattimurska, lihaliemi ja huuhdellut kikherneet. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pakastekasvikset. Anna keiton kiehua muutama minuutti.
Mausta ja tarkista maku.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
319
1338
22,0 g
7,5 g
17,5 g
3,3 g
1,8 g
11,5 g
3,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
0,25 tl Mietoa chilirouhetta,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli