Viipaloi makkarat, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä kattilassa.
Lisää tomaattimurska, lihaliemi ja huuhdellut kikherneet. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pakastekasvikset. Anna keiton kiehua muutama minuutti.
Mausta ja tarkista maku.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1326
317
22,0 g
7,5 g
17,0 g
3,0 g
1,8 g
11,3 g
3,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
0,25 tl Mietoa chilirouhetta,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli