Viipaloi makkarat, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä kattilassa.
Lisää tomaattimurska, lihaliemi ja huuhdellut kikherneet. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pakastekasvikset. Anna keiton kiehua muutama minuutti.
Mausta ja tarkista maku.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
317
1326
22,0 g
7,5 g
17,0 g
3,0 g
1,8 g
11,3 g
3,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
0,25 tl Mietoa chilirouhetta,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli