Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Meetvursti-paprikapiirakka

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

Pohja

2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Perunasosehiutaleita
125 g
Margariinia
1 - 2 rkl
Vettä

Täyte

1 kpl
Punainen paprika
100 g
Meetvurstia
4 - 5 rkl
Jalopenoviipaleita
150 g
Ranskankermaa
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Pizzamaustetta
Rouhitua mustapippuria
1 - 2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nypi kulhossa jauhot, perunahiutaleet ja pehmeä rasva. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja nosta hetkeksi jääkaappiin. Valmista täyte. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta. Kuutioi paprika. Hienonna meetvurstit ja jalapenoviipaleet. Sekoita ranskankerma, kananmunat, mausteet ja juustoraaste keskenään. Kauli taikina levyksi ja painele se piirakkavuoan (halk. n. 22 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele pohjaan reikiä. Levitä pohjalle paprikat, meetvurstit ja jalapenot. Valuta ranskankermaseos päälle. Paista piirakka 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes piirakka on kypsä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

370

1546

26,8 g

10,7 g

21,7 g

2,3 g

1,5 g

9,5 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 - 2 rkl Vettä,

4 - 5 rkl Jalopenoviipaleita,

1 tl Pizzamaustetta,

Rouhitua mustapippuria,

1 - 2 dl Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli