Meetvursti-paprikapiirakka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Meetvursti-paprikapiirakka

???
Annokset
6
Jaa Somessa

Ainekset

POHJA

2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Perunasosehiutaleita
125 g
Margariinia
1 - 2 rkl
Vettä

TÄYTE

1 kpl
Punainen paprika
100 g
Meetvurstia
4 - 5 rkl
Jalopenoviipaleita
150 g
Ranskankermaa
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Pizzamaustetta
Rouhitua mustapippuria
1 - 2 dl
Juustoraastetta

Näin teet

1

Nypi kulhossa jauhot, perunahiutaleet ja pehmeä rasva. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja nosta hetkeksi jääkaappiin. Valmista täyte. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta. Kuutioi paprika. Hienonna meetvurstit ja jalapenoviipaleet. Sekoita ranskankerma, kananmunat, mausteet ja juustoraaste keskenään. Kauli taikina levyksi ja painele se piirakkavuoan (halk. n. 22 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele pohjaan reikiä. Levitä pohjalle paprikat, meetvurstit ja jalapenot. Valuta ranskankermaseos päälle. Paista piirakka 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes piirakka on kypsä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g130 g
Proteiinia10 g57 g
Rasvaa27 g161 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj1546 9278
Energiaa kcal370 2217

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 - 2 rkl Vettä

  • 4 - 5 rkl Jalopenoviipaleita

  • 1 tl Pizzamaustetta

  • Rouhitua mustapippuria

  • 1 - 2 dl Juustoraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g130 g
Proteiinia10 g57 g
Rasvaa27 g161 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj1546 9278
Energiaa kcal370 2217

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 - 2 rkl Vettä

  • 4 - 5 rkl Jalopenoviipaleita

  • 1 tl Pizzamaustetta

  • Rouhitua mustapippuria

  • 1 - 2 dl Juustoraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.