Mehevät broileripihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mehevät broileripihvit

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Broilerin rintafileetä
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Cajun-maustetta

täyte

20 g
Pistaasi- tai suolapähkinöitä
1 kpl
Omena
Paistamiseen rasvaa

omenainen kastike

3 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Omenaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
7 dl
Kanalientä
2 tl
Inkivääriä
1 rkl
Sitruunan- tai limetin mehua
6 kpl
Kokonaista mustapippuria
6 kpl
Kokonaista viherpippuria

suurus

1 1/2 rkl
Maissitärkkelysjauhoa
2 rkl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kastike

Paista sipuli kevyesti öljyssä, lisää sokeri ja omenakuutiot. Anna sokerin ruskistua hieman. Lisää valkosipulinkynnet. Lisää vesi ja liemikuutio, raastettu inkivääri, pippurit ja suola. Anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia, niin että nestettä ehtii haihtua. Siivilöi kastike, lisää sitruunanmehu. Sekoita suurus ja keitä liemi uudelleen kattilassa. Kaada suurus kastikkeeseen, sekoita koko ajan. Tarkista maku ja tarjoile broileripihvien kanssa.

Leikkeet

Vaihe 1Viillä broilerin rintafileisiin tasku. Tee viilto pitkittäissuunnassa. Mausta fileet suolalla ja cajun-mausteella.Vaihe 2Täytä pähkinämurskalla ja omenaviipaleilla.Vaihe 3Sulje filee tikuilla.Vaihe 4Paista rasvassa pannulla joka puolelta, niin että pinta tulee kauniin ruskeaksi. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 30.5.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.