Meksikolainen maissikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Meksikolainen maissikeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Banaani
1/2 tl
Currya
5 dl
Kanalientä
1/4 tl
Mietoa curryrouhetta
200 g
Maissia
4 rkl
Ranskankermaa

lisäksi:

Ranskankermaa
Maissilastuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla Lisää joukkoon paloiteltu banaani ja curry. Anna hetken aikaa kypsyä. Kaada päälle kuuma kanaliemi. Lisää chilirouhe ja maissit. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää ranskankerma ja anna vielä kiehahtaa. Nosta keiton pinnalle nokare ranskakermaa ja tarjoile maissilastujen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.1.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.