Meksikolainen maissikeitto

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | banaani |
| 1/2 tl | currya |
| 5 dl | kanalientä |
| 1/4 tl | mietoa curryrouhetta |
| 200 g | maissia |
| 4 rkl | ranskankermaa |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| ranskankermaa | |
| maissilastuja | |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla Lisää joukkoon paloiteltu banaani ja curry. Anna hetken aikaa kypsyä. Kaada päälle kuuma kanaliemi. Lisää chilirouhe ja maissit. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää ranskankerma ja anna vielä kiehahtaa. Nosta keiton pinnalle nokare ranskakermaa ja tarjoile maissilastujen kanssa.
Meksikolainen maissikeitto
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | banaani |
| 1/2 tl | currya |
| 5 dl | kanalientä |
| 1/4 tl | mietoa curryrouhetta |
| 200 g | maissia |
| 4 rkl | ranskankermaa |
Lisäksi: | |
| ranskankermaa | |
| maissilastuja | |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla Lisää joukkoon paloiteltu banaani ja curry. Anna hetken aikaa kypsyä. Kaada päälle kuuma kanaliemi. Lisää chilirouhe ja maissit. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää ranskankerma ja anna vielä kiehahtaa. Nosta keiton pinnalle nokare ranskakermaa ja tarjoile maissilastujen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























