Kiehauta kattilassa keitinliemen ainekset. Lisää joukkoon lihapala ja keitä hiljalleen kannen alla kaksi tuntia. Käännä muutaman kerran. Nosta liha liemestä ja kääri kelmuun ja sitten folioon. Anna vetäytyä vähintään 20 minuuttia tai jäähtyä hyvin.
Säästä osa keitinliemestä. Keitä glaseerauskastikkeen aineksia 5 minuuttia. Viipaloi jäähtynyt liha ja grillaa pintoihin kaunis väri kuumassa grillissä. Nosta viipaleet tarjoiluvadille ja valuta päälle glaseerauskastike. Revi liha tarjottaessa kahden haarukan avulla riekaleiksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
559
2339
33,3 g
14,5 g
25,0 g
18,3 g
0,3 g
39,0 g
4,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kanelitanko,
Valkosipulinkynttä,
2 tl Juustokuminaa,
1 dl Keitinlientä,
0,5 pussia (20 g) texmex-mausteseosta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli