Keitä ribsejä hitaasti hauduttaen n. 1½-3 tuntia kunnes luut alkavat irrota lihasta. Anna jäähtyä jääkaapissa liemessään yön yli.
Valuta ribsit ja valele kauttaaltaan Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastikkeella. Grillaa suoralla hiilloksella molemmin puolin (valele välillä), kunnes pinta on rapea ja ribsit lämmenneet läpikotaisin.
Pilko lehtipersilja ja korianteri pieneksi.
Poista chilistä siemenet ja kuori sipulit. Kuutioi chili, valkosipuli ja sipuli.
Lisää loput aineet ja sekoita. Anna maustua hetki ja tarjoile ribsit chimichurrin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
3130
748
73,8 g
8,5 g
6,5 g
3,5 g
0,8 g
16,8 g
2,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl ruokosokeria,
1 dl omenasiiderietikkaa,
3 kpl laakerinlehteä,
2,5 dl Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastiketta,
2 pnt lehtipersiljaa,
Ruukku korianteria,
Punainen chilipaprika,
Keskikokoinen salottisipuli,
0,5 dl punaviinietikkaa,
mustapippuria myllystä,
hienoa merisuolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli