Keitä ribsejä hitaasti hauduttaen n. 1½-3 tuntia kunnes luut alkavat irrota lihasta. Anna jäähtyä jääkaapissa liemessään yön yli.
Valuta ribsit ja valele kauttaaltaan Kulman Keittiön BBQ-kastikkeella. Grillaa suoralla hiilloksella molemmin puolin (valele välillä), kunnes pinta on rapea ja ribsit lämmenneet läpikotaisin.
Pilko lehtipersilja ja korianteri pieneksi.
Poista chilistä siemenet ja kuori sipulit. Kuutioi chili, valkosipuli ja sipuli.
Lisää loput aineet ja sekoita. Anna maustua hetki ja tarjoile ribsit chimichurrin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
748
3130
73,8 g
8,5 g
6,5 g
3,5 g
0,8 g
16,8 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl ruokosokeria,
1 dl omenasiiderietikkaa,
3 kpl laakerinlehteä,
2,5 dl Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastiketta,
2 pnt lehtipersiljaa,
Ruukku korianteria,
Punainen chilipaprika,
Keskikokoinen salottisipuli,
0,5 dl punaviinietikkaa,
mustapippuria myllystä,
hienoa merisuolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli