Mökkiläisen lihapannu säilykelihasta

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 tlöljyä
1 kplsipuli
400 g(1 prk) naudanlihavalmistetta
3 kplvalkosipulin kynttä
2 rkltomaattisosetta
120 g(1 prk) smetanaa
pippuria
yrttejä

Valmistus

  1. 1

    Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Leikkaa lihasäilyke kuutioiksi ja lisää pannulle. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, tomaattisoseella, pippurilla ja smetanalla. Tarjoile nopeasti kypsyvän riisin ja kasvisten kanssa.Ruokalehti 0505

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä