Mökkiläisen lihapannu säilykelihasta
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 2 tl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 400 g | (1 prk) naudanlihavalmistetta |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 120 g | (1 prk) smetanaa |
| pippuria | |
| yrttejä |
- 1.
Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Leikkaa lihasäilyke kuutioiksi ja lisää pannulle. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, tomaattisoseella, pippurilla ja smetanalla. Tarjoile nopeasti kypsyvän riisin ja kasvisten kanssa.Ruokalehti 0505
Mökkiläisen lihapannu säilykelihasta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 tl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 400 g | (1 prk) naudanlihavalmistetta |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 120 g | (1 prk) smetanaa |
| pippuria | |
| yrttejä |
Valmistus
- 1
Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Leikkaa lihasäilyke kuutioiksi ja lisää pannulle. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, tomaattisoseella, pippurilla ja smetanalla. Tarjoile nopeasti kypsyvän riisin ja kasvisten kanssa.Ruokalehti 0505
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























