Mökkiläisen lihapannu säilykelihasta | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mökkiläisen lihapannu säilykelihasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 tl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
(400g) naudan- ja sianlihavalmistetta
3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(120g) smetanaa
Pippuria
Yrttejä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Leikkaa lihasäilyke kuutioiksi ja lisää pannulle. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, tomaattisoseella, pippurilla ja smetanalla. Tarjoile nopeasti kypsyvän riisin ja kasvisten kanssa.Ruokalehti 0505

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.