Mökkiläisen lihapannu säilykelihasta - Yhteishyvä

Mökkiläisen lihapannu säilykelihasta

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 tl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
(400g) naudan- ja sianlihavalmistetta
3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(120g) smetanaa
Pippuria
Yrttejä

Näin teet

1

Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Leikkaa lihasäilyke kuutioiksi ja lisää pannulle. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, tomaattisoseella, pippurilla ja smetanalla. Tarjoile nopeasti kypsyvän riisin ja kasvisten kanssa.Ruokalehti 0505

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa