Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mökkiläisen lihapannu säilykelihasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 tl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
(400g) naudan- ja sianlihavalmistetta
3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(120g) smetanaa
Pippuria
Yrttejä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Leikkaa lihasäilyke kuutioiksi ja lisää pannulle. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, tomaattisoseella, pippurilla ja smetanalla. Tarjoile nopeasti kypsyvän riisin ja kasvisten kanssa.Ruokalehti 0505

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.