Mozzarellalla gratinoidut kasvikset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mozzarellalla gratinoidut kasvikset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

150 g
Kukkakaalia
100 g
Parsakaalia
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Palsternakka tai pala juuriselleriä

mozzarellakastike

5 dl
Maitoa
1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Mozzarellaraastetta
Muskottipähkinää
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele porkkana ja palsternakka tai selleri. Pese ja paloittele kaalit. Keitä suolalla maustetussa vedessä, kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet.

Valmista kastike. Mittaa maito ja vehnäjauho kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää juustoraaste. Mausta. Tarkista maku.

Voitele uunivuoka ja kaada kasvikset siihen. Valuta kastike pinnalle. Gratinoi uunissa 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.