Perkaa silakat ruodottomiksi fileiksi ja huuhtele varoen kylmässä vedessä, tai käytä valmiita silakkafileitä. Liota fileitä 4-5 tuntia suolalla ja sokerilla maustetussa etikkavedessä, jolloin ne samalla kypsyvät ja muuttuvat vaaleiksi. Valuta fileet hyvin.Sekoita kermat, puserrettu valkosipuli ja mausteet hiukan suolaisenmakeaksi kastikkeeksi. Silppua maustevihannekset.Kierrä silakat rulliksi kokonaisina tai halkaistuina ja lado tölkkiin vuorotellen kastikkeen ja vihersilpun kanssa. Paina kalat liemeen ja nosta tölkkin jääkaappiin 1-2 vuorokaudeksi.
Valmistusvaiheen leipäteksti tai muu sisältö.
Valmistusvaiheen leipäteksti tai muu sisältö.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.