Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Munakoisopasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Munakoisoa
3 rkl
Öljyä
3 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Punainen chilipalko tai 0,5 tl chilijauhetta
3 kpl
Tomaattia
2 rkl
Tuoretta basilikaa tai 2 tl kuivattua
2 rkl
Tomaattisosetta
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Sokeria

Tarjoiluun:

Juustoraastetta

Lisäksi:

400 g
Pastaa

Keittämiseen:

Vettä
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese munakoisot ja leikkaa viipaleiksi. Laita viipaleet vieri viereen leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle suolaa ja anna vaikuttaa 15-30 minuuttia. Kuivaa viipaleiden pinnalle kohonnut neste ja paista viipaleet pannulla öljyssä molemmin puolin. Siirrä viipaleet odottamaan.Kuori ja hienonnavalkosipulinkynnet. Pesechili, halkaise ja poista siemenet. Leikkaa chili pieniksi kuutioiksi. Pese ja kuutioi tomaatit. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä hienonnettu valkosipuli sekä chili.Lisää joukkoon tomaattisose, suola, sokeri ja mustapippuri sekä tomaattikuutiot. Kääntele ja paista hetki.Leikkaa munakoisoviipaleet neljään osaan ja lisää pannulle. Anna hautua muutaman minuutinajan. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja kaada se tarjoiluastiaan. Sekoita kastike pastan joukkoon ja lisää juustoraastetta pinnalle.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.