Murupintainen marjakakku
Ainekset
MURUSEOS
Näin teet
Sulata rasva ja anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää rasva munavaahtoon. Siivilöi jauhoseos taikinaan sekoittaen ja lisää lopuksi kerma. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun suorakaiteen muotoiseen vuokaan (noin 20x30 cm). Painele marjat kevyesti taikinaan. Kypsennä kakkupohjaa 200-asteisessa uunissa ensin 25 minuuttia.
Sekoita muruseoksen aineet keskenään. Levitä päälle muruseos ja jatka kypsennystä noin 10 minuuttia.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 46 g | 548 g |
Proteiinia | 7 g | 79 g |
Rasvaa | 21 g | 252 g |
Kuituja | 2 g | 27 g |
Energiaa kj | 1692 | 20304 |
Energiaa kcal | 404 | 4851 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta
0,5 tl Kardemummaa
1 tl Vaniljasokeria
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 46 g | 548 g |
Proteiinia | 7 g | 79 g |
Rasvaa | 21 g | 252 g |
Kuituja | 2 g | 27 g |
Energiaa kj | 1692 | 20304 |
Energiaa kcal | 404 | 4851 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta
0,5 tl Kardemummaa
1 tl Vaniljasokeria