Sulata rasva ja anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää rasva munavaahtoon. Siivilöi jauhoseos taikinaan sekoittaen ja lisää lopuksi kerma. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun suorakaiteen muotoiseen vuokaan (noin 20x30 cm). Painele marjat kevyesti taikinaan. Kypsennä kakkupohjaa 200-asteisessa uunissa ensin 25 minuuttia.
Sekoita muruseoksen aineet keskenään. Levitä päälle muruseos ja jatka kypsennystä noin 10 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1692
404
21,0 g
11,7 g
45,7 g
23,8 g
2,3 g
6,6 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta,
0,5 tl Kardemummaa,
1 tl Vaniljasokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli