Mustaherukka-kefiirisohjo | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mustaherukka-kefiirisohjo

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista sorbettimainen jälkiruoka pakastemarjoista ja kefiiristä. Helppo, marjainen jälkiruoka on heti valmis tarjottavaksi, mutta sen voi myös laittaa pakastimeen odottamaan tarjoilua.

Ainekset

2 kpl
(400 g) pakastemustaherukoita
1 1/2 dl
Maustamonta kefir-juomaa
1 dl
Sokeria
(kylmää vettä)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa tehosekoittimeen jäiset marjat, kefiiri ja sokeri. Aja tasaiseksi. Lisää tarvittaessa kylmää vettä, jotta saat ainekset kunnolla sekaisin. Annostele sorbetti ja tarjoa heti tai pakasta hetkeksi ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.10.2015
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

533

128

1,3 g

0,8 g

25,5 g

25,0 g

1,8 g

1,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(kylmää vettä).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli