Mustaherukka-kefiirisohjo | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mustaherukka-kefiirisohjo

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista sorbettimainen jälkiruoka pakastemarjoista ja kefiiristä. Helppo, marjainen jälkiruoka on heti valmis tarjottavaksi, mutta sen voi myös laittaa pakastimeen odottamaan tarjoilua.

Ainekset

2 kpl
(400 g) pakastemustaherukoita
1 1/2 dl
Maustamonta kefir-juomaa
1 dl
Sokeria
(kylmää vettä)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Mittaa tehosekoittimeen jäiset marjat, kefiiri ja sokeri. Aja tasaiseksi. Lisää tarvittaessa kylmää vettä, jotta saat ainekset kunnolla sekaisin. Annostele sorbetti ja tarjoa heti tai pakasta hetkeksi ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.10.2015
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

533

128

1,3 g

0,8 g

25,5 g

25,0 g

1,8 g

1,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(kylmää vettä).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli