Mustaherukka-kefiirisohjo

Valmista sorbettimainen jälkiruoka pakastemarjoista ja kefiiristä. Helppo, marjainen jälkiruoka on heti valmis tarjottavaksi, mutta sen voi myös laittaa pakastimeen odottamaan tarjoilua.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kpl(400 g) pakastemustaherukoita
1 1/2 dlmaustamonta kefir-juomaa
1 dlsokeria
(kylmää vettä)

Valmistus

  1. 1

    Mittaa tehosekoittimeen jäiset marjat, kefiiri ja sokeri. Aja tasaiseksi. Lisää tarvittaessa kylmää vettä, jotta saat ainekset kunnolla sekaisin. Annostele sorbetti ja tarjoa heti tai pakasta hetkeksi ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: (kylmää vettä).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä