Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mustaherukka-kefiirisohjo

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista sorbettimainen jälkiruoka pakastemarjoista ja kefiiristä. Helppo, marjainen jälkiruoka on heti valmis tarjottavaksi, mutta sen voi myös laittaa pakastimeen odottamaan tarjoilua.

Ainekset

2 kpl
(400 g) pakastemustaherukoita
1 1/2 dl
Maustamonta kefir-juomaa
1 dl
Sokeria
(kylmää vettä)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa tehosekoittimeen jäiset marjat, kefiiri ja sokeri. Aja tasaiseksi. Lisää tarvittaessa kylmää vettä, jotta saat ainekset kunnolla sekaisin. Annostele sorbetti ja tarjoa heti tai pakasta hetkeksi ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.10.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

128

533

1,3 g

0,8 g

25,5 g

25,0 g

1,8 g

1,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(kylmää vettä).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli