Mustekalanakit, ketsuppidippi ja melonikukat

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (n.300 g) kuorettomia nakkeja |
| Ketsuppidippi | |
|---|---|
| 1 dl | ketsuppi |
| 1/2 dl | majoneesia |
| Melonikukat | |
| 1/4 kpl | vesimelonia |
- 1.
Puolita nakit. Leikkaa jokaisesta leikatusta päästä ristiviillot, jotka ylettyvät puoleen väliin nakkia. Leikkaa vielä varoen terävällä pikkuveitsellä leikkuulautaa vasten jokainen sakara puolikkaaksi ohueksi lonkeroksi.Nosta nakit leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 10 minuuttia. Sekoita ketsupista ja majoneesista dippikastike. Viipaloi meloni ja paina jokaisesta viipaleesta kukanmuotoisella piparkakkumuotilla melonikukkia.
Mustekalanakit, ketsuppidippi ja melonikukat
Ainekset (8 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (n.300 g) kuorettomia nakkeja |
Ketsuppidippi | |
| 1 dl | ketsuppi |
| 1/2 dl | majoneesia |
Melonikukat | |
| 1/4 kpl | vesimelonia |
Valmistus
- 1
Puolita nakit. Leikkaa jokaisesta leikatusta päästä ristiviillot, jotka ylettyvät puoleen väliin nakkia. Leikkaa vielä varoen terävällä pikkuveitsellä leikkuulautaa vasten jokainen sakara puolikkaaksi ohueksi lonkeroksi.Nosta nakit leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 10 minuuttia. Sekoita ketsupista ja majoneesista dippikastike. Viipaloi meloni ja paina jokaisesta viipaleesta kukanmuotoisella piparkakkumuotilla melonikukkia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












