Mustekalanakit, ketsuppidippi ja melonikukat - Yhteishyvä

Mustekalanakit, ketsuppidippi ja melonikukat

???
Annokset
8
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(n.300 g) kuorettomia nakkeja

KETSUPPIDIPPI

1 dl
Ketsuppi
1/2 dl
Majoneesia

MELONIKUKAT

1/4 kpl
Vesimelonia

Näin teet

1

Puolita nakit. Leikkaa jokaisesta leikatusta päästä ristiviillot, jotka ylettyvät puoleen väliin nakkia. Leikkaa vielä varoen terävällä pikkuveitsellä leikkuulautaa vasten jokainen sakara puolikkaaksi ohueksi lonkeroksi.Nosta nakit leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 10 minuuttia. Sekoita ketsupista ja majoneesista dippikastike. Viipaloi meloni ja paina jokaisesta viipaleesta kukanmuotoisella piparkakkumuotilla melonikukkia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa