Mustikkajuustokakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mustikka juustokakku

Mustikkajuustokakku

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta
Tämä mustikkajuustokakku valmistuu uunissa.

Ainekset

pohja:

150 g
Margariinia
1/2 dl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
3 dl
Vehnäjauhoja
1 - 2 rkl
Vettä

täyte:

500 g
Maitorahkaa
200 g
Ranskankermaa
3 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
1 rkl
Vaniljasokeria
2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Perunajauhoja
250 g
Mustikoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna vatkaten.

150 g
Margariinia
1/2 dl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
2

Lisää jauhot ja vesi ja sekoita nopeasti.

3 dl
Vehnäjauhoja
1 - 2 rkl
Vettä
3

Sekoita kulhossa täytteen ainekset. Sekoita joukkoon mustikat. Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratun, (halk. 24 cm) irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada täyte päälle. Paista 175-asteisessa uunissa alatasossa noin tunti.

2 dl
Sokeria
3 kpl
Kananmunaa
500 g
Maitorahkaa
1 rkl
Vaniljasokeria
200 g
Ranskankermaa
2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Perunajauhoja
250 g
Mustikoita
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.