Mustikkajuustokakku - Yhteishyvä

Mustikkajuustokakku

Mustikkajuustokakku
Annokset
10
Valmistusaika
Useita tunteja
Uunin lämpötila
175°C
Tämä mustikkajuustokakku valmistuu uunissa.
Jaa Somessa

Ainekset

POHJA:

150 g
Margariinia
1/2 dl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
3 dl
Vehnäjauhoja
1 - 2 rkl
Vettä

TÄYTE:

500 g
Maitorahkaa
200 g
Ranskankermaa
3 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
1 rkl
Vaniljasokeria
2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Perunajauhoja
250 g
Mustikoita

Näin teet

1

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Lisää jauhot ja vesi ja sekoita nopeasti. Sekoita kulhossa täytteen ainekset. Sekoita joukkoon mustikat. Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratun, (halk. 24 cm) irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada täyte päälle. Paista 175-asteisessa uunissa alatasossa noin tunti.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2009
Muokattu: 7.1.2019
Jaa Somessa