Muurinpohjaletut maitojauheesta

Arvostele resepti
15 Kappaletta

60 min

Mökillä kesäkeittiön klassikot eli muurinpohjaletut onnistuvat kätevästi maitojauheesta. Tarjoa letut tuoreiden marjojen, hillon, jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Ainekset

MääräAinesosa
2 dlmaitojauhetta
3 dlvehnäjauhoja
2 dlohrajauhoja
1 tlsuolaa
1 lkivennäisvettä
3 kplkananmunaa
50 gjuoksevaa rasvaseosta
paistamiseen juoksevaa rasvaseosta

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää vesi, munat ja rasva. Vatkaa taikina tasaiseksi. Anna turvota viileässä puolisen tuntia.

    Paista taikinasta suuria ohukaisia muurinpohja- tai paistinpannulla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025