Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Muurinpohjaletut maitojauheesta

timer-icon60 min
Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta
Mökillä kesäkeittiön klassikot eli muurinpohjaletut onnistuvat kätevästi maitojauheesta. Tarjoa letut tuoreiden marjojen, hillon, jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Ainekset

2 dl
Maitojauhetta
3 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Ohrajauhoja
1 tl
Suolaa
1 l
Kivennäisvettä
3 kpl
Kananmunaa
50 g
Juoksevaa rasvaseosta
Paistamiseen juoksevaa rasvaseosta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää vesi, munat ja rasva. Vatkaa taikina tasaiseksi. Anna turvota viileässä puolisen tuntia.

Paista taikinasta suuria ohukaisia muurinpohja- tai paistinpannulla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.