Muurinpohjaletut maitojauheesta | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Muurinpohjaletut maitojauheesta

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta
Mökillä kesäkeittiön klassikot eli muurinpohjaletut onnistuvat kätevästi maitojauheesta. Tarjoa letut tuoreiden marjojen, hillon, jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Ainekset

2 dl
Maitojauhetta
3 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Ohrajauhoja
1 tl
Suolaa
1 l
Kivennäisvettä
3 kpl
Kananmunaa
50 g
Juoksevaa rasvaseosta
Paistamiseen juoksevaa rasvaseosta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää vesi, munat ja rasva. Vatkaa taikina tasaiseksi. Anna turvota viileässä puolisen tuntia.

Paista taikinasta suuria ohukaisia muurinpohja- tai paistinpannulla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.