Kauli sulaneet taikinalevyt 10 x 25 cm:n kokoisiksi, tarvittaessa vehnäjauhoja apuna käyttäen. Voitele levyjen pinnat sinapilla. Leikkaa molemmat taikinalevyt pituussuunnassa 5 suikaleeksi. Kieputa jokaisen nakin päälle yksi taikinasuikale sinappipuoli nakkia vasten. Puolita nakit taikinoineen.
Laita nakkirullat leivinpaperille pellille. Voitele taikinat kananmunalla ja ripottele halutessasi seesamin- tai unikonsiemeniä päälle.
Kypsennä nakkirullia 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Nakkirullat maistuvat lämpiminä sinapin tai ketsupin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
25
104
2,0 g
0,7 g
0,3 g
0,3 g
0,1 g
1,4 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
200 g (2 kpl) lehti- tai voitaikinalevyjä,
1 rkl seesamin- tai unikonsiemeniä (halutessasi).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli