Naudanlihan marinointi | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Naudanlihan marinointi

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 dl
Punaviiniä tai punaviinietikkaa
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Porkkana
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta
1 kpl
Laakerinlehti
Nippu timjamia, muutama sipulinvarsi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

1. Varaa kaikki ainekset esille. Puhdista ja kuivaa lihan pinta.2. Hienonna kasvikset. Yhdistä kaikki aineet marinadiksi.3. Vuoraa kulho isolla pakastepussilla ja kaada marinadi siihen.4. Nosta liha pussiin ja purista ilma pois pussista. Sulje pussin suu solmulla.Kääntele lihaa pussissa ja nosta kylmään. Käännä taas ja mausta ainakin 8 tuntia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 15.2.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.