Neljän viljan luumupuuro
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 l | vettä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 4 dl | neljänviljanhiutaleita |
| 100 g | kuivattua tai 4 kpl kypsää, tuoretta luumua |
| 1/2 dl | fariinisokeria |
| 1/2 tl | kanelia |
- 1.
Kuumenna kattilassa vesi ja suola kiehuvaksi. Lisää kiehuvaan veteen hiutaleet ja pilkotut luumut, joista kivet on poistettu. Anna puuron kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuutin ajan. Lisää sokeri ja kaneli. Kiehauta ja tarjoile.
Neljän viljan luumupuuro
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | vettä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 4 dl | neljänviljanhiutaleita |
| 100 g | kuivattua tai 4 kpl kypsää, tuoretta luumua |
| 1/2 dl | fariinisokeria |
| 1/2 tl | kanelia |
Valmistus
- 1
Kuumenna kattilassa vesi ja suola kiehuvaksi. Lisää kiehuvaan veteen hiutaleet ja pilkotut luumut, joista kivet on poistettu. Anna puuron kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuutin ajan. Lisää sokeri ja kaneli. Kiehauta ja tarjoile.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025




















