Neljän viljan luumupuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Neljän viljan luumupuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Vettä
1/2 tl
Suolaa
4 dl
Neljänviljanhiutaleita
100 g
Kuivattua tai 4 kpl kypsää, tuoretta luumua
1/2 dl
Fariinisokeria
1/2 tl
Kanelia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna kattilassa vesi ja suola kiehuvaksi. Lisää kiehuvaan veteen hiutaleet ja pilkotut luumut, joista kivet on poistettu. Anna puuron kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuutin ajan. Lisää sokeri ja kaneli. Kiehauta ja tarjoile.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 18.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.