Neljän viljan luumupuuro

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 lvettä
1/2 tlsuolaa
4 dlneljänviljanhiutaleita
100 gkuivattua tai 4 kpl kypsää, tuoretta luumua
1/2 dlfariinisokeria
1/2 tlkanelia

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna kattilassa vesi ja suola kiehuvaksi. Lisää kiehuvaan veteen hiutaleet ja pilkotut luumut, joista kivet on poistettu. Anna puuron kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuutin ajan. Lisää sokeri ja kaneli. Kiehauta ja tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä