Nopea itämainen jauhelihavokki - Yhteishyvä

Nopea itämainen jauhelihavokki

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Iso sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
500 g
Jauhelihaa
1 kpl
Itämaisia kasviksia (säilyke)
3 rkl
Soijakastiketta
1 tl
Sambal oelek -chilikastiketta
1 kpl
(2 dl) kookoskermaa
1 - 2 kpl
Tomaattia
Hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

Näin teet

1

Valmista ruoka lisäkeriisin tai nuudelien kypsyessä. Kuori ja suikaloi sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää sipuli ja valkosipuli ja kypsennä edelleen muutama minuutti. Lisää valutetut kasvikset, mausteet ja kookoskerma ja kuumenna. Lohko tomaatit ja aseta pinnalle. Sirottele pinnalle hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa