Nopea itämainen jauhelihavokki
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | iso sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 500 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | itämaisia kasviksia (säilyke) |
| 3 rkl | soijakastiketta |
| 1 tl | sambal oelek -chilikastiketta |
| 1 kpl | (2 dl) kookoskermaa |
| 1 - 2 kpl | tomaattia |
| hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia |
- 1.
Valmista ruoka lisäkeriisin tai nuudelien kypsyessä. Kuori ja suikaloi sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää sipuli ja valkosipuli ja kypsennä edelleen muutama minuutti. Lisää valutetut kasvikset, mausteet ja kookoskerma ja kuumenna. Lohko tomaatit ja aseta pinnalle. Sirottele pinnalle hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia.
Nopea itämainen jauhelihavokki
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | iso sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 500 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | itämaisia kasviksia (säilyke) |
| 3 rkl | soijakastiketta |
| 1 tl | sambal oelek -chilikastiketta |
| 1 kpl | (2 dl) kookoskermaa |
| 1 - 2 kpl | tomaattia |
| hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia |
Valmistus
- 1
Valmista ruoka lisäkeriisin tai nuudelien kypsyessä. Kuori ja suikaloi sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää sipuli ja valkosipuli ja kypsennä edelleen muutama minuutti. Lisää valutetut kasvikset, mausteet ja kookoskerma ja kuumenna. Lohko tomaatit ja aseta pinnalle. Sirottele pinnalle hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























