Nopea itämainen jauhelihavokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopea itämainen jauhelihavokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Iso sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
500 g
Jauhelihaa
1 kpl
Itämaisia kasviksia (säilyke)
3 rkl
Soijakastiketta
1 tl
Sambal oelek -chilikastiketta
1 kpl
(2 dl) kookoskermaa
1 - 2 kpl
Tomaattia
Hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista ruoka lisäkeriisin tai nuudelien kypsyessä. Kuori ja suikaloi sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää sipuli ja valkosipuli ja kypsennä edelleen muutama minuutti. Lisää valutetut kasvikset, mausteet ja kookoskerma ja kuumenna. Lohko tomaatit ja aseta pinnalle. Sirottele pinnalle hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.