Nopea itämainen jauhelihavokki

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpliso sipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
2 rklöljyä
500 gjauhelihaa
1 kplitämaisia kasviksia (säilyke)
3 rklsoijakastiketta
1 tlsambal oelek -chilikastiketta
1 kpl(2 dl) kookoskermaa
1 - 2 kpltomaattia
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Valmista ruoka lisäkeriisin tai nuudelien kypsyessä. Kuori ja suikaloi sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää sipuli ja valkosipuli ja kypsennä edelleen muutama minuutti. Lisää valutetut kasvikset, mausteet ja kookoskerma ja kuumenna. Lohko tomaatit ja aseta pinnalle. Sirottele pinnalle hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä