Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea mango-kaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kotimaiset kaalit ja kaukomaiden mango liittoutuvat sopuisasti salaattikulhossa. Maut sitoo yhteen cyrrytahnalla maustettu kermaviilikastike.

Ainekset

150 g
Keräkaalia
200 g
Kyssäkaalia
1 kpl
Mango
1/2 kpl
Ruukku ruohosipulia

Kastike

1 kpl
(200 g) kermaviiliä
1 rkl
Currytahnaa
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi keräkaali. Kuori ja suikaloi kyssäkaali ja mango. Silppua ruohosipuli.

150 g
Keräkaalia
200 g
Kyssäkaalia
1 kpl
Mango
1/2 kpl
Ruukku ruohosipulia
2

Sekoita kermaviili, currytahna ja suola salaattikulhossa. Lisää kaalit ja mango. Kääntele salaatti kastikkeeseen. Viimeistele silputulla ruohosipulilla.

1 kpl
(200 g) kermaviiliä
1 rkl
Currytahnaa
1/2 tl
Suolaa
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 11.9.2018
|
Muokattu: 17.9.2018

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

100

416

3,3 g

2,0 g

12,3 g

12,3 g

3,0 g

3,0 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Ruukku ruohosipulia,

1 rkl Currytahnaa,

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli