Nopea mango-kaalisalaatti
15 min
4 Annosta
Kotimaiset kaalit ja kaukomaiden mango liittoutuvat sopuisasti salaattikulhossa. Maut sitoo yhteen cyrrytahnalla maustettu kermaviilikastike.
Ainekset
Valmistus
1
Suikaloi keräkaali. Kuori ja suikaloi kyssäkaali ja mango. Silppua ruohosipuli.
150 g
Keräkaalia
200 g
Kyssäkaalia
1 kpl
Mango
1/2 kpl
Ruukku ruohosipulia
2
Sekoita kermaviili, currytahna ja suola salaattikulhossa. Lisää kaalit ja mango. Kääntele salaatti kastikkeeseen. Viimeistele silputulla ruohosipulilla.
1 kpl
(200 g) kermaviiliä
1 rkl
Currytahnaa
1/2 tl
Suolaa
Lisää aiheesta
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 11.9.2018
|Muokattu: 17.9.2018
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
100
416
3,3 g
2,0 g
12,3 g
12,3 g
3,0 g
3,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukku ruohosipulia,
1 rkl Currytahnaa,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli