Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea sinihomejuustofondyy

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
Valkosipulin kynsi
2 1/2 dl
Maitoa
400 g
Emmentaljuustoa raasteena
150 g
Sinihomejuustomurua
2 tl
Perunajauhoja
3 rkl
Ranskankermaa
1 tl
Hunajaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hiero padan sisäpintaa halkaistulla valkosipulin kynnellä. Kuumenna padassa hiljalleen maito ja lisää joukkoon emmentaljuustoraaste. Kuumenna seosta samalla puukauhalla sekoittaen, kunnes seos on tasaista. Lisää joukkoon sinihomejuusto ja anna sen sulaa. Sekoita perunajauhot ranskankermaan ja lisää seos juustokastikkeeseen. Mausta kastike hunajalla. Anna juustokastikkeen vielä hetken aikaa lämmetä ennen tarjoamistaTarjoa leivän lisäksi esim. varsiselleri- ja päärynäpaloja.Vaihe 1Hiero padan sisäpintaa halkaistulla valkosipulin kynnellä.Vaihe 2Kuumenna padassa hiljalleen maito.Vaihe 3Lisää joukkoon emmentaljuustoraaste muutamassa erässä ja kuumenna seosta puukauhalla sekoittaen, kunnes seos on tasaista.Vaihe 4Sekoita perunajauhot ranskankermaan ja lisää seos juustokastikkeeseen. Mausta kastike hunajalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.