Nopea sinihomejuustofondyy

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kplvalkosipulin kynsi
2 1/2 dlmaitoa
400 gemmentaljuustoa raasteena
150 gsinihomejuustomurua
2 tlperunajauhoja
3 rklranskankermaa
1 tlhunajaa

Valmistus

  1. 1

    Hiero padan sisäpintaa halkaistulla valkosipulin kynnellä. Kuumenna padassa hiljalleen maito ja lisää joukkoon emmentaljuustoraaste. Kuumenna seosta samalla puukauhalla sekoittaen, kunnes seos on tasaista. Lisää joukkoon sinihomejuusto ja anna sen sulaa. Sekoita perunajauhot ranskankermaan ja lisää seos juustokastikkeeseen. Mausta kastike hunajalla. Anna juustokastikkeen vielä hetken aikaa lämmetä ennen tarjoamistaTarjoa leivän lisäksi esim. varsiselleri- ja päärynäpaloja.Vaihe 1Hiero padan sisäpintaa halkaistulla valkosipulin kynnellä.Vaihe 2Kuumenna padassa hiljalleen maito.Vaihe 3Lisää joukkoon emmentaljuustoraaste muutamassa erässä ja kuumenna seosta puukauhalla sekoittaen, kunnes seos on tasaista.Vaihe 4Sekoita perunajauhot ranskankermaan ja lisää seos juustokastikkeeseen. Mausta kastike hunajalla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025