Nopea sitruunatorttu | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopea sitruunatorttu

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
(400g) pakastemurotaikinaa

täyte

400 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
2 rkl
Sitruunamehua
2 kpl
Munaa
4 rkl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Painele sulanut piirakkataikina voidellun piirakkavuoan pohjalle. Pistele haarukalla pohjaan reikiä. Sekoita täytettä varten kulhossa tuorejuusto, sitruunakuori sekä –raaste, munat ja sokerit. Levitä täyte piirakkapohjan päälle. Kypsennä piirakkaa uunin alatasossa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Peitä piirakka leivinpaperilla kypsennyksen loppuvaiheessa, jos se alkaa saada liikaa väriä. Jäähdytä piirakka ritilän päällä.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.1.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.