Nopeat omenaiset uunijuurekset
6 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 600 g | pakasteuunijuureksia |
| 1 - 2 kpl | happoista omenaa |
| 2 rkl | margariinia |
| 2 rkl | hunajaa |
- 1.
Levitä pakastejuurekset leivinpaperoidulle uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 20 minuuttia. Pese ja lohko omenat kuorineen. Nostele omenalohkot kasvisten päälle. Lisää muutama nokare rasvaa ja loraus hunaja. Anna paistua vielä 10–15 minuuttia, jotta omenat saavat hieman väriä.
Nopeat omenaiset uunijuurekset
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | pakasteuunijuureksia |
| 1 - 2 kpl | happoista omenaa |
| 2 rkl | margariinia |
| 2 rkl | hunajaa |
Valmistus
- 1
Levitä pakastejuurekset leivinpaperoidulle uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 20 minuuttia. Pese ja lohko omenat kuorineen. Nostele omenalohkot kasvisten päälle. Lisää muutama nokare rasvaa ja loraus hunaja. Anna paistua vielä 10–15 minuuttia, jotta omenat saavat hieman väriä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























