Nopeat omenaiset uunijuurekset
6 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 600 g | pakasteuunijuureksia |
| 1 - 2 kpl | happoista omenaa |
| 2 rkl | margariinia |
| 2 rkl | hunajaa |
- 1.
Levitä pakastejuurekset leivinpaperoidulle uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 20 minuuttia. Pese ja lohko omenat kuorineen. Nostele omenalohkot kasvisten päälle. Lisää muutama nokare rasvaa ja loraus hunaja. Anna paistua vielä 10–15 minuuttia, jotta omenat saavat hieman väriä.
Nopeat omenaiset uunijuurekset
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | pakasteuunijuureksia |
| 1 - 2 kpl | happoista omenaa |
| 2 rkl | margariinia |
| 2 rkl | hunajaa |
Valmistus
- 1
Levitä pakastejuurekset leivinpaperoidulle uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 20 minuuttia. Pese ja lohko omenat kuorineen. Nostele omenalohkot kasvisten päälle. Lisää muutama nokare rasvaa ja loraus hunaja. Anna paistua vielä 10–15 minuuttia, jotta omenat saavat hieman väriä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Testasimme merinovillapipot! Löytyi uusi, kaunis luottolakki
- 3.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Oletkos nähnyt näin upeaa taatelikakkua? Leivo joulupöydän kruunuksi!
- 6.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen












