Nopeat rieskarullat | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopeat rieskarullat

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Neliön mallista ohutta riskaa
1/2 kpl
Paprikaa
1/2 kpl
Punasipulia
30 g
Fetajuustoa
4 rkl
Valkosipulituorejuustoa
4 kpl
Salaatin lehteä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuullota öljyssä pannulla pienitty paprika ja silputtu sipuli. Muserra fetajuusto haarukalla murusiksi ja sekoita se ja paprika-sipulisilppu tuorejuuston sekaan. Voitele lämmitetyt rieskat tahnalla, asettele päälle pari salaatinlehteä ja kääri rullalle.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.