Nopeat rucolavohvelit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopeat rucolavohvelit

timer-icon15 min
Fork and knife
9 Annosta
Fork and knife
9 Annosta

Ainekset

1 kpl
(250 g) ohukais- ja vohvelijauheseosta
1/2 l
Sitruunanmakuista kivennäisvettä
2 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Juoksevaa rasvaseosta
50 g
Rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa kivennäisvesi kulhoon. Sekoita leivinjauhe jauheseoksen joukkoon. Vatkaa seos kivennäisveden joukkoon. Sekoita taikinaan rasvaseos ja pieniksi hienonnettu rucola. Anna taikina turvota 5 minuuttia. Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit rapeiksi ja kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.