Nopeat rucolavohvelit

Arvostele resepti
9 Annosta

15 min

Ainekset (9 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(250 g) ohukais- ja vohvelijauheseosta
1/2 lsitruunanmakuista kivennäisvettä
2 tlleivinjauhetta
1 dljuoksevaa rasvaseosta
50 grucolaa

Valmistus

  1. 1

    Mittaa kivennäisvesi kulhoon. Sekoita leivinjauhe jauheseoksen joukkoon. Vatkaa seos kivennäisveden joukkoon. Sekoita taikinaan rasvaseos ja pieniksi hienonnettu rucola. Anna taikina turvota 5 minuuttia. Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit rapeiksi ja kauniin ruskeiksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025