Normandialainen kanapata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Normandialainen kanapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Siideri ja pekoni mehevöittävät broileripadan.

Ainekset

4 kpl
Broilerin fileepihviä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Vehnäjauhoja
4 kpl
Pekonia
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
3 dl
Kuivaa omenasiideriä
1 rkl
Dijoninsinappia
1 kpl
Omena
1 dl
Kuohukermaa
1/2 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mausta broilerin fileet ja kääntele jauhoissa. Paahda pekonit pannulla rapeiksi. Imeytä niistä irtoava rasva talouspaperin päällä. Pilko pekonit pieniksi. Paista broilerit molemmin puolin pekonin rasvassa lähes kypsiksi. Nosta syrjään.

Kuori ja hienonna sipuli ja lisää öljyn kanssa pannulle. Paista hetki. Lisää siideri ja sinappi. Keitä noin 5 minuuttia.

Pese ja halkaise omena. Poista siemenkota ja viipaloi. Lisää omenat, pekonit, kerma ja timjami pannulle. Lisää broilerinfileet ja keitä muutama minuutti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1705

407

21,8 g

9,5 g

9,0 g

5,3 g

1,0 g

37,8 g

0,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

0,5 tl Timjamia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli