Normandialainen kanapata - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Normandialainen kanapata

???
Annokset
4
Siideri ja pekoni mehevöittävät broileripadan.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Broilerin fileepihviä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Vehnäjauhoja
4 kpl
Pekonia
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
3 dl
Kuivaa omenasiideriä
1 rkl
Dijoninsinappia
1 kpl
Omena
1 dl
Kuohukermaa
1/2 tl
Timjamia

Näin teet

1

Mausta broilerin fileet ja kääntele jauhoissa. Paahda pekonit pannulla rapeiksi. Imeytä niistä irtoava rasva talouspaperin päällä. Pilko pekonit pieniksi. Paista broilerit molemmin puolin pekonin rasvassa lähes kypsiksi. Nosta syrjään.

Kuori ja hienonna sipuli ja lisää öljyn kanssa pannulle. Paista hetki. Lisää siideri ja sinappi. Keitä noin 5 minuuttia.

Pese ja halkaise omena. Poista siemenkota ja viipaloi. Lisää omenat, pekonit, kerma ja timjami pannulle. Lisää broilerinfileet ja keitä muutama minuutti.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g36 g
Proteiinia38 g151 g
Rasvaa22 g87 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj1705 6821
Energiaa kcal407 1629

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 0,5 tl Timjamia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g36 g
Proteiinia38 g151 g
Rasvaa22 g87 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj1705 6821
Energiaa kcal407 1629

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 0,5 tl Timjamia

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.