Mausta broilerin fileet ja kääntele jauhoissa. Paahda pekonit pannulla rapeiksi. Imeytä niistä irtoava rasva talouspaperin päällä. Pilko pekonit pieniksi. Paista broilerit molemmin puolin pekonin rasvassa lähes kypsiksi. Nosta syrjään.
Kuori ja hienonna sipuli ja lisää öljyn kanssa pannulle. Paista hetki. Lisää siideri ja sinappi. Keitä noin 5 minuuttia.
Pese ja halkaise omena. Poista siemenkota ja viipaloi. Lisää omenat, pekonit, kerma ja timjami pannulle. Lisää broilerinfileet ja keitä muutama minuutti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
407
1705
21,8 g
9,5 g
9,0 g
5,3 g
1,0 g
37,8 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
0,5 tl Timjamia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli