Ohrabortsch

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplsipulia
1/2 kplkeräkaalia
2 kplporkkanaa
1/2 dlöljyä
1 lvettä
6 - 10 kplmaustepippuria
1 - 2 dlliotettuja ohrasuurimoita
1 kplpieni purjo
1 - 2 kplvarsisellerin vartta
2 - 3 kplvalkosipulinkynttä
4 kpletikkapunajuurta
1 kplsäilykeherneitä liemineen
1 tlsuolaa
1 tltimjamia, meiramia tai oreganoa

Pinnalle

tillisilppua

Lisäksi

smetanaa

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi kaali, kuoritut porkkanat ja sipuli. Hauduta aineksia öljyssä ison padan tai kattilan pohjalla, kunnes ne saavat hiukan väriä.Lisää vesi, pippurit ja ohrasuurimot. Keitä 30 minuuttia.Puhdista ja viipaloi purjo sekä sellerinvarret. Lisää ne keittoon. Suikaloi punajuuret ja lisää nekin. Mausta keitto valkosipulilla. Keitä 5-10 minuuttia.Lisää herneet ja suola. Kiehauta ja mausta lopullisesti.Tarjoa keiton lisänä tummaa leipää ja smetanaa tai ranskankermaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä