Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ohrabortsch

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
1/2 kpl
Keräkaalia
2 kpl
Porkkanaa
1/2 dl
Öljyä
1 l
Vettä
6 - 10 kpl
Maustepippuria
1 - 2 dl
Liotettuja ohrasuurimoita
1 kpl
Pieni purjo
1 - 2 kpl
Varsisellerin vartta
2 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä
4 kpl
Etikkapunajuurta
1 kpl
Säilykeherneitä liemineen
1 tl
Suolaa
1 tl
Timjamia, meiramia tai oreganoa

Pinnalle

Tillisilppua

Lisäksi

Smetanaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaali, kuoritut porkkanat ja sipuli. Hauduta aineksia öljyssä ison padan tai kattilan pohjalla, kunnes ne saavat hiukan väriä.Lisää vesi, pippurit ja ohrasuurimot. Keitä 30 minuuttia.Puhdista ja viipaloi purjo sekä sellerinvarret. Lisää ne keittoon. Suikaloi punajuuret ja lisää nekin. Mausta keitto valkosipulilla. Keitä 5-10 minuuttia.Lisää herneet ja suola. Kiehauta ja mausta lopullisesti.Tarjoa keiton lisänä tummaa leipää ja smetanaa tai ranskankermaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 13.2.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.