Oliiviratatouille - Yhteishyvä

Oliiviratatouille

???
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Iso kesäkurpitsa
1 kpl
Keltainen paprika
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Tomaattisosetta
2 dl
Kasvislientä
1 dl
Vihreitä ja/tai mustia kivettömiä oliiveja
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Nippu hienonnettua tuoretta basilikaa

Näin teet

1

Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Halkaise paprikat, poista kanta ja siemenet ja paloittele. Lohko sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy laakealla paistipannulla tai muurinpohjapannulla. Kuullota aineksia hetken aikaa. Lisää joukkoon tomaattisose ja kasvisliemi. Anna porista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä käännellen. Lisää joukkoon oliivit, mausteet ja hienonnettu basilika. Tarjoa esimerkiksi patongin kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa