Oliiviratatouille

Nappaa talteen!
| 1 kpl | iso kesäkurpitsa |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 3 rkl | tomaattisosetta |
| 2 dl | kasvislientä |
| 1 dl | vihreitä ja/tai mustia kivettömiä oliiveja |
| sokeria | |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| nippu hienonnettua tuoretta basilikaa |
- 1.
Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Halkaise paprikat, poista kanta ja siemenet ja paloittele. Lohko sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy laakealla paistipannulla tai muurinpohjapannulla. Kuullota aineksia hetken aikaa. Lisää joukkoon tomaattisose ja kasvisliemi. Anna porista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä käännellen. Lisää joukkoon oliivit, mausteet ja hienonnettu basilika. Tarjoa esimerkiksi patongin kanssa.
Oliiviratatouille
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | iso kesäkurpitsa |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 3 rkl | tomaattisosetta |
| 2 dl | kasvislientä |
| 1 dl | vihreitä ja/tai mustia kivettömiä oliiveja |
| sokeria | |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| nippu hienonnettua tuoretta basilikaa |
Valmistus
- 1
Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Halkaise paprikat, poista kanta ja siemenet ja paloittele. Lohko sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy laakealla paistipannulla tai muurinpohjapannulla. Kuullota aineksia hetken aikaa. Lisää joukkoon tomaattisose ja kasvisliemi. Anna porista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä käännellen. Lisää joukkoon oliivit, mausteet ja hienonnettu basilika. Tarjoa esimerkiksi patongin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























