Oluessa haudutetut porsaanleikkeet

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
750 gporsaan ohutleikkeitä
1 rklöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 kpl(33 cl) olutta
2 rklfariinisokeria
1 rklketsuppia
1 rklsinappia
1 tlsambal oelek -chilitahnaa
2 - 3 rklranskankermaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa leikkeiden rasvareunaan viiltoja veitsellä, jotta lihat eivät käpristy paistettaessa. Ruskista pannulla öljyssä molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä lihat uunivuokaan. Kaada pannulle olut ja sekoita joukkoon loput ainekset. Kiehauta tasaiseksi. Kaada liemi lihojen päälle ja kypsennä 175-asteisessa uunissa reilun tunnin ajan.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Suolaa, Rouhittua mustapippuria, 1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä