Oluessa haudutetut porsaanleikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Oluessa haudutetut porsaanleikkeet

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

750 g
Porsaan ohutleikkeitä
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(33 cl) olutta
2 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Ketsuppia
1 rkl
Sinappia
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
2 - 3 rkl
Ranskankermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa leikkeiden rasvareunaan viiltoja veitsellä, jotta lihat eivät käpristy paistettaessa. Ruskista pannulla öljyssä molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä lihat uunivuokaan. Kaada pannulle olut ja sekoita joukkoon loput ainekset. Kiehauta tasaiseksi. Kaada liemi lihojen päälle ja kypsennä 175-asteisessa uunissa reilun tunnin ajan.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1383

330

21,2 g

7,5 g

7,3 g

7,3 g

24,2 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli