Leikkaa leikkeiden rasvareunaan viiltoja veitsellä, jotta lihat eivät käpristy paistettaessa. Ruskista pannulla öljyssä molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä lihat uunivuokaan. Kaada pannulle olut ja sekoita joukkoon loput ainekset. Kiehauta tasaiseksi. Kaada liemi lihojen päälle ja kypsennä 175-asteisessa uunissa reilun tunnin ajan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
330
1383
21,2 g
7,5 g
7,3 g
7,3 g
—
24,2 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli