Oluessa haudutetut porsaanleikkeet - Yhteishyvä

Oluessa haudutetut porsaanleikkeet

???
Annokset
6
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

750 g
Porsaan ohutleikkeitä
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(33 cl) olutta
2 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Ketsuppia
1 rkl
Sinappia
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
2 - 3 rkl
Ranskankermaa

Näin teet

1

Leikkaa leikkeiden rasvareunaan viiltoja veitsellä, jotta lihat eivät käpristy paistettaessa. Ruskista pannulla öljyssä molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä lihat uunivuokaan. Kaada pannulle olut ja sekoita joukkoon loput ainekset. Kiehauta tasaiseksi. Kaada liemi lihojen päälle ja kypsennä 175-asteisessa uunissa reilun tunnin ajan.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 27.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g44 g
Proteiinia24 g145 g
Rasvaa21 g127 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1383 8299
Energiaa kcal330 1981

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 1 tl Sambal oelek -chilitahnaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g44 g
Proteiinia24 g145 g
Rasvaa21 g127 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1383 8299
Energiaa kcal330 1981

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 1 tl Sambal oelek -chilitahnaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.