Omena-murupaistos | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Omena-murupaistos

Omena-murupaistos

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Rouhitut suolapähkinät antavat lisää makua kauraiseen omena-murupaistokseen. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.

Ainekset

800 g
(n. 4 isoa) omenoita
2 rkl
Sitruunamehua

muruseos

1 dl
Juoksevaa margariinia
1 1/2 dl
Fariinisokeria
1 tl
Kanelia
1 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Kaurahiutaleita
3/4 dl
Rouhittuja suolapähkinöitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja lohko omenat ja poista niistä siemenkodat. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria. Siirrä omenalohkot uunivuokaan ja pirskottele päälle sitruunanmehu.

800 g
(n. 4 isoa) omenoita
2 rkl
Sitruunamehua
2

Mittaa kulhoon muruseoksen ainekset. Nypi ne nopeasti yhteen ja ripottele seos omenien päälle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.

1 1/2 dl
Fariinisokeria
2 dl
Kaurahiutaleita
3/4 dl
Rouhittuja suolapähkinöitä
1 dl
Juoksevaa margariinia
1 tl
Kanelia
1 dl
Vehnäjauhoja
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 10.9.2012
Muokattu: 23.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.