Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omena-piparkakkupaistos

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 - 4 kpl
Omenaa
6 - 7 kpl
Murennettua piparkakkua
1/2 dl
Rouhittuja hasselpähkinäitä tai manteleita
2 - 3 rkl
Tummaa sokeria
50 g
Margariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista omenista siemenkota ja leikkaa omenat lohkoiksi. Aseta lohkot uunivuokaan tai uuninkestäville jälkiruokalautasille. Sekoita margariiniin muut ainekset ja nostele seosta nokareina omenille.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa lisänä vaniljajäätelöä tai vaniljakastiketta.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.