Omena-piparkakkupaistos

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 - 4 kplomenaa
6 - 7 kplmurennettua piparkakkua
1/2 dlrouhittuja hasselpähkinäitä tai manteleita
2 - 3 rkltummaa sokeria
50 gmargariinia

Valmistus

  1. 1

    Poista omenista siemenkota ja leikkaa omenat lohkoiksi. Aseta lohkot uunivuokaan tai uuninkestäville jälkiruokalautasille. Sekoita margariiniin muut ainekset ja nostele seosta nokareina omenille.

    Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa lisänä vaniljajäätelöä tai vaniljakastiketta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025