Omena-piparkakkupaistos | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omena-piparkakkupaistos

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

3 - 4 kpl
Omenaa
6 - 7 kpl
Murennettua piparkakkua
1/2 dl
Rouhittuja hasselpähkinäitä tai manteleita
2 - 3 rkl
Tummaa sokeria
50 g
Margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista omenista siemenkota ja leikkaa omenat lohkoiksi. Aseta lohkot uunivuokaan tai uuninkestäville jälkiruokalautasille. Sekoita margariiniin muut ainekset ja nostele seosta nokareina omenille.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa lisänä vaniljajäätelöä tai vaniljakastiketta.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.