Omena-siiderimarmeladi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omena-siiderimarmeladi

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Happamia omenoita
1 kpl
Sitruuna
1 kpl
(0,33 l) kuivaa omenasiideriä
5 dl
Hillosokeria
1 kpl
Kanelitanko

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja pilko omenat pieniksi kuutioiksi. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen kuori kattilaan. Poista terävällä veitsellä hedelmän valkoinen osa ja leikkaa sitruuna viipaleiksi. Aseta viipaleet kattilaan ja kaada päälle siideri. Mittaa sokeri kattilaan ja kuumenna seosta samalla sekoitellen, kunnes sokeri on täysin sulanut. Lisää omenapalat kattilaan kanelitangon kanssa. Keitä seosta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes omenat ovat täysin pehmenneet ja hajonneet. Poista kanelitanko ja purkita marmeladi puhtaisiin kuumiin lasipurkkeihin ja sulje heti.0805

0805

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 24.7.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.