Omena-taatelihillo | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omena-taatelihillo

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Keitä ihana hillo helposti! Halutessasi voit maustaa omenahillon konjakilla. Purkita hillo kuumana.

Ainekset

500 g
Omenoita
8 kpl
Kuivattua taatelia
1 kpl
Appelsiinin mehu ja kuori
200 g
Hillosokeria
2 - 3 rkl
Konjakkia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele omenat. Silppua taatelit esimerkiksi saksilla. Pese appelsiini kuumalla vedellä, raasta kuori ja puserra appelsiinista mehu. Pane omenapalat ja taatelit kattilaan, lisää appelsiinimehu ja kuoriraaste. Keitä aineksia 10–15 minuuttia.

Soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Lisää hillosokeri ja mausta halutessasi konjakilla. Keitä hiljalleen vielä 5–10 minuuttia. Purkita hillo kuumana.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2015
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

5226

1247

272,0 g

272,0 g

13,0 g

4,0 g

0,0 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli