Kuori ja paloittele omenat. Silppua taatelit esimerkiksi saksilla. Pese appelsiini kuumalla vedellä, raasta kuori ja puserra appelsiinista mehu. Pane omenapalat ja taatelit kattilaan, lisää appelsiinimehu ja kuoriraaste. Keitä aineksia 10–15 minuuttia.
Soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Lisää hillosokeri ja mausta halutessasi konjakilla. Keitä hiljalleen vielä 5–10 minuuttia. Purkita hillo kuumana.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1247
5226
—
—
272,0 g
272,0 g
13,0 g
4,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli