Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omena-taatelihillo

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Keitä ihana hillo helposti! Halutessasi voit maustaa omenahillon konjakilla. Purkita hillo kuumana.

Ainekset

500 g
Omenoita
8 kpl
Kuivattua taatelia
1 kpl
Appelsiinin mehu ja kuori
200 g
Hillosokeria
2 - 3 rkl
Konjakkia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele omenat. Silppua taatelit esimerkiksi saksilla. Pese appelsiini kuumalla vedellä, raasta kuori ja puserra appelsiinista mehu. Pane omenapalat ja taatelit kattilaan, lisää appelsiinimehu ja kuoriraaste. Keitä aineksia 10–15 minuuttia.

Soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Lisää hillosokeri ja mausta halutessasi konjakilla. Keitä hiljalleen vielä 5–10 minuuttia. Purkita hillo kuumana.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2015
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

1247

5226

272,0 g

272,0 g

13,0 g

4,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli