Omena-taatelihillo

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Keitä ihana hillo helposti! Halutessasi voit maustaa omenahillon konjakilla. Purkita hillo kuumana.

Ainekset

MääräAinesosa
500 gomenoita
8 kplkuivattua taatelia
1 kplappelsiinin mehu ja kuori
200 ghillosokeria
2 - 3 rklkonjakkia

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele omenat. Silppua taatelit esimerkiksi saksilla. Pese appelsiini kuumalla vedellä, raasta kuori ja puserra appelsiinista mehu. Pane omenapalat ja taatelit kattilaan, lisää appelsiinimehu ja kuoriraaste. Keitä aineksia 10–15 minuuttia.

    Soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Lisää hillosokeri ja mausta halutessasi konjakilla. Keitä hiljalleen vielä 5–10 minuuttia. Purkita hillo kuumana.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä