Omenahyrrät | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenahyrrät

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Iso (600 g) pakastelehtitaikinalevy
1 1/2 dl
Omenamarmeladia
1/2 dl
Rusinoita tai säilykekirsikoita

voiteluun:

Kananmuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kauli sulanut taikinalevy noin puolta ohuemmaksi. Levitä pinnalle omenamarmeladi ja halutessasi rusinoita tai kirsikoita. Kääri levy rullaksi ja leikkaa se viipaleiksi. Nosta palat leivinpaperille, voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.11.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.