Omenainen kastike possulle

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplporkkana
1 kplsipuli
50 gpalsternakkaa
1 rklöljyä
2 kplomenaa
2 rklfariinisokeria
4 dlvettä
1 rklvasikanfondia tai puolikas lihaliemikuutio
1 kpllaakerinlehti

Suurus:

1 dlomenamehua
2 rklmaissitärkkelystä (maizena)

Valmistus

  1. 1

    Kuori porkkana, sipuli ja palsternakka. Kuutioi kasvikset ja kuullota niitä pannulla öljyssä. Kuori ja viipaloi omenat. Lisää pannulle fariinisokeri ja omenaviipaleet. Paista hetki ja lisää vesi ja fondi tai liemikuutio ja laakerinlehti. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Siivilöi kastike ja suurusta omenamehuun sekoitetuilla maissitärkkelysjauhoilla. Mausta kastike halutessasi vielä suolalla. Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä