Omenainen kastike possulle | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenainen kastike possulle

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Porkkana
1 kpl
Sipuli
50 g
Palsternakkaa
1 rkl
Öljyä
2 kpl
Omenaa
2 rkl
Fariinisokeria
4 dl
Vettä
1 rkl
Vasikanfondia tai puolikas lihaliemikuutio
1 kpl
Laakerinlehti

suurus:

1 dl
Omenamehua
2 rkl
Maissitärkkelystä (maizena)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori porkkana, sipuli ja palsternakka. Kuutioi kasvikset ja kuullota niitä pannulla öljyssä. Kuori ja viipaloi omenat. Lisää pannulle fariinisokeri ja omenaviipaleet. Paista hetki ja lisää vesi ja fondi tai liemikuutio ja laakerinlehti. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Siivilöi kastike ja suurusta omenamehuun sekoitetuilla maissitärkkelysjauhoilla. Mausta kastike halutessasi vielä suolalla. Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.