Omenakanelitortut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenakanelitortut

timer-icon15 min
Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta

Ainekset

500 g
Lehtitaikinalevyjä

täyte

3 - 4 kpl
Omenaa
1 dl
Paistonkestävää omenamarmeladia
2 tl
Vettä
1 tl
Kanelia

koristeluun

Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hiukan ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Leikkaa levyt kahteen osaan. Pese omenat huolellisesti ja leikkaa ne kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Nosta omenaviipaleita viuhkan muotoon taikinalevyjen päälle. Notkista omenamarmeladia hiukan vedellä ja sivele seosta omenien päälle. Ripottele pinnalle kanelia. Nosta tortut pellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa 12-15 minuuttia. Sirottele jäähtyneille tortuille tomusokeria.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.