Omenamisu | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenamisu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 dl
Omema-kanelimuromysliä
1 dl
Omenahilloa
1/4 dl
Omenamehua
1 tl
Sitruunamehua
2 dl
(kevyt) vispikermaa
200 g
Rahkaa
1 tl
Kanelia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Jaa muromysli jälkiruokakulhojen pohjalle. Sekoita hillo ja mehut keskenään ja lusikoi myslin päälle. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita rahkan joukkoon ja mausta kanelilla. Annostele rahkavaahtoa päällimmäiseksi. Koristele kanelilla.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.