Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omenamisu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 dl
Omema-kanelimuromysliä
1 dl
Omenahilloa
1/4 dl
Omenamehua
1 tl
Sitruunamehua
2 dl
(kevyt) vispikermaa
200 g
Rahkaa
1 tl
Kanelia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Jaa muromysli jälkiruokakulhojen pohjalle. Sekoita hillo ja mehut keskenään ja lusikoi myslin päälle. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita rahkan joukkoon ja mausta kanelilla. Annostele rahkavaahtoa päällimmäiseksi. Koristele kanelilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.