Huuhtele kotimaiset omenat, pese ja kuori ulkomaiset. Kuutioi toisen omenan hedelmäliha ja leikkaa toinen ohuiksi lohkoiksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää munat, maito, rasva ja omenakuutiot jauhoseokseen. Kääntele tasaiseksi taikinaksi. Jaa taikina muffinivuokiin ja aseta jokaisen päälle 2–3 omenalohkoa.
Paista muffinsseja 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
212
887
7,7 g
3,6 g
31,1 g
17,0 g
1,2 g
3,8 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl kanelia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli